Tarımsal Sulama Yapanlara Elektrik Aboneliğinde Kolaylık

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Üzeyir Arslan, tarımsal amaçlı sulama yapan çiftçilere, elektrik aboneliği konusunda kolaylık sağlanacağını bildirdi.

 

Arslan, yaptığı açıklamada, bölgede tarımsal amaçlı sulama yapan çiftçilerin, elektrik aboneliği alma konusunda birçok sıkıntı yaşadıklarını ifade ederek, yaşanılan sıkıntıların giderilmesi amacıyla çalışma başlattıklarını söyledi.

 

Devlet Su İşleri Kayseri Bölge Müdürlüğü ile görüşmelerde bulunduklarını anlatan Arslan, şunları kaydetti: "Tarımsal amaçlı sulama hususunda yapılan görüşmeler neticesinde, 10 metre derinliğe kadar olan kuyulara elektrik aboneliği alabilmek için, çiftçilerimizin tapu belgeleri ile İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü`ne başvurarak kuyu koordinatlarını belirleyip, su ihtiyaç belgesi alması gerekmektedir. Bu belge alındıktan sonra başkaca herhangi bir belgeye gerek olmadan, aldıkları belgeyi posta yolu ile veya elden Devlet Su işleri Kayseri Bölge Müdürlüğü`ne göndermeleri yeterli olacaktır. Söz konusu su ihtiyaç belgesi ve kuyu koordinatları incelendikten sonra çiftçilerimiz elektrik abonesi olabilecektir." Yozgat (AA)

www.haberler.com

13 Mart 2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR