Yüzde 100 Yenilenebilir Enerji Konferansı Haziran`da

IRENEC 2014 4. Uluslararası %100 Yenilenebilir Enerji Konferansı 26-28 Haziran 2014 tarihleri arasında İstanbul Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

IRENEC Uluslararası %100 Yenilenebilir Enerji Konferansları EUROSOLAR Türkiye organizatörlüğünde bu yıl 26-28 Haziran tarihleri arasında İstanbul Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirecek.

 

Avrupa Yenilenebilir Enerji Birliğinin Türkiye Bölümü EUROSOLAR Türkiye, Birliğin vizyonu doğrultusunda %100 yenilenebilir enerjilere dönüşümün teknik, ekonomik, siyasi boyutlarının ve sanayide, mimaride, ulaşımda ve eğitimde hayata geçme yollarının tartışılacağı uluslararası bir platform yaratmak için her yıl, IRENEC Uluslararası %100 Yenilenebilir Enerji Konferansları düzenlemektedir.

 

Mevcut enerji ağını gelecekte tümüyle %100 Yenilenebilir Enerjilere dönüştürme küresel hedefi, IRENEC2013 Konferansının sonuçlarının ortaya koyduğu yolları da takip ederek IRENEC 2014’ün konularının da ana teması olacak.

 

KONFERANS BAŞLIKLARI

Konferansta tartışılacak konular şu ana başlıklar altında toplanıyor:

 

Enerjide ekonomi, çevre ve politika konuları; Yenilenebilir enerji sistem ve teknolojileri; Sektörde %100 yenilenebilir enerjiye geçiş; Enerji verimliliği “Sıfır Enerji” konsepti; %100 geçişte yerel ve küresel seviyede eylemler ve Enerjide geçiş.

 

KONFERANSA KATILIM ÜCRETLERİ

Konferansa katılım normal katılımcılar için 500 Euro+KDV, Sunucu ve Akademisyenler için 350 Euro+KDV, EUROSOLAR + GUNDER + GENSED + TMMOB + TUREB + WWEA + IGA + ISES + WBA üyeleri için 300 Euro+KDV, Master ve Doktora Öğrencileri için 200 Euro+KDV, İlk ve Ortaöğretim Okulu Öğretmenleri için 150 Euro+KDV, Lisans Öğrencileri için 100 Euro+KDV olarak ücretlendiriliyor.

http://enerjigunlugu.net

24 Nisan 2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR