Enerji Oscarları için başvurular başladı

Enerji Santrallerini ve Verimlilik Projelerine 3 kategoride toplam 9 Ödül verilecek olan ICCI 2014 Enerji Ödülleri için başvurular alınmaya başladı. Son başvuru tarihi 22 Ağustos 2014.

 

Enerji sektörünün en önemli paylaşım platformu olan ICCI, bu sene dördüncü kez enerjinin Oscar`larını "ICCI 2014 Enerji Ödülleri" töreniyle sahiplerine verecek.

 

Enerji sektörüne yönelik hizmetleri ve katkıları desteklemek amacıyla verilen Enerji Oscarları için geri sayım başladı. İleri vadede yapılacak projeleri ve hizmetleri de teşvik etme amacını taşıyan ICCI 2014 Enerji Ödülleri, 3 kategoride toplam 9 Ödül ile Enerji Santrallerini ve Verimlilik Projelerini onurlandıracak.

 

Enerji alanında özverili çalışmaları teşvik etmek amacıyla, geçtiğimiz yıl ICCI 2013 kapsamında Türkiye`de üçüncü defa sahiplerini bulan Enerji`nin Oscar`ları, Eylül 2014 tarihinde Ankara`da yapılacak muhteşem bir törenle dördüncü kez sahiplerine ulaşacak.

 

Özellikle yenilenebilir enerji alanında yapılan yatırımları desteklemek amacıyla da verilen Enerji Oscar`ları, bu sene Yenilenebilir Enerji Santrali kategorisinde; Rüzgar, Hidroelektrik, Jeotermal, Biyokütle ve Atık ile Güneş alanında, Termik Santral`de ise, Doğalgaz, Kömür ve Atık Isı projeleri yarışırken, Verimlilik Projeleri kategorisinde yapılan başvuruların en iyilerini onurlandıracak.

 

Başvurular enerji ödülleri jüri üyeleri tarafından ölçülebilir kriterlere verilecek puanlama sistemi ile değerlendirilip, her kategoride en yüksek puanı alan başvuruya ödül verilecek.

 

Başvuru yapacak firmalar gerekli bilgilere enerjiodulleri.com web sitesinden ulaşabilecekler.

http://enerjigunlugu.net

24 Temmuz 2014

 

-.-

 

Ödül Kategorileri

 

1. Yenilenebilir Enerji Santralleri

- Rüzgar

- Hidroelektrik

- Jeotermal

- Biyokütle ve Atık

- Güneş

 

2. Termik Santraller

- Doğalgaz

- Kömür

- Atık Isı

 

3. Verimlilik Projeleri

 

Not: Başvurusunu yapacağınız santral için en az bir senedir işletmede olması şartı aranmaktadır. Başvurularda santrallerin 2013 verileri istenmektedir.

 

Jüri

 

- Prof. Dr. Beril TUĞRUL (İstanbul Teknik Üniversitesi Enerji Enstitüsü)

- Doç. Dr. Mustafa TIRIS (T-Dinamik Enerji San. Dış Tic. A.Ş.)

- Muzaffer BAŞARAN (Teyo)

- Dr. Oğuz CAN (Recydia A.Ş.)

 

ICCI 2014 Energy Awards / ICCI 2014 Enerji Ödülleri

http://enerjiodulleri.com

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR