Creditwest`ten yenilenebilir enerji için kredi imkanı

Bankacılık sektöründe fark yaratan ürün ve hizmetleri Kuzey Kıbrıs halkına sunan Creditwest Bank, son olarak bireysel, ticari müşteri ve kurumlara yönelik EcoCredit ürününü hayata geçirdi. EcoCredit sayesinde yenilenebilir enerji sistemleri (güneş enerjisi ile elektrik üretim sistemleri) ve binalara enerji tasarrufu sağlayan uygulamalar (yalıtım, mantolama, inverter teknolojileri) için kredi imkanı sağlanıyor.

 

KONUTLARA, TARIM ve HAYVANCILIK SEKTÖRÜNE, KOBİ ve BÜYÜK ÖLÇEKLİ FİRMALARA KREDİ

 

EcoCredit ile bireysel konut sahipleri 15.000 Euro, tarım ve hayvancılık sektörü için 50.000 Euro, küçük ve orta ölçekli firmalar için 200.000 Euro, büyük ve ticari ölçekli firmalar için 500.000 Euro’ya kadar kredilendirme sağlanabilecek.

 

YENİLENEBİLİR ENERJİNİN EKONOMİK VE ÇEVRESEL DEĞERİ GİTTİKÇE ARTACAK

Creditwest Bank Pazarlama Bölümü tarafından konuyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Creditwest Bank bireysel ve ticari müşteri temsilcilerine yönelik Mehmet Altınbaş Konferans salonunda bir eğitim düzenlendi.

 

Yenilenebilir enerji sistemleri finansmanı konusunda uzmanlık çalışması bulunan Mehmet Pilavcıoğlu tarafından gerçekleştirilen eğitimde, dünyada çapında yapılan yenilenebilir enerji çalışmaları, bu çalışmaların ekonomik ve çevresel etkileri konusunda bilgiler, Avrupa Birliği ülkelerinde yenilenebilir enerji konusundaki mevzuatlarla birlikte, KKTC’de, bu alanda yapılan çalışmalar konusunda katılımcılar bilgilendirildi.

 

İlgili eğitimde; enerji üretimi ve tasarrufu sağlayacak sistemlerin finansmanına yönelik sunulan EcoCredit ile Creditwest Bank’ın hem ekonomiye katkı koyduğu, hem de çevreye duyarlı projelere daha düşük faiz uygulayarak teşvik sağladığı belirtti.

www.kibrispostasi.com

18.08.2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR