STUDER INNOTEC

Tecrübe ve Yetenek

 

Studer Innotec, halen genel müdürü olan Roland STUDER tarafından 1987 yılında kurulmuştur.  İlk olarak (DC/AC) inverterlerle işe başlamış olup; 1987’den 1991’e kadar solar paneller ve enerji dönüşümü alanında kendini başarıyla geliştirmiştir.

Ürünlerin %90’ı İhraç

1994 yılında Twinpower serisi piyasa çıkmış, daha sonra 1995 yılında SI serisi piyasaya çıkmıştır. Bunlar sinüs dalga inverterler olup mükemmel performansa haizdir. Bu bununla birlikte Studer Innotec ihracat pazarında çekim noktası haline gelmiştir. Başlangıçtan bugüne ihracatın payı %90’a ulaşmıştır.

Liderlik

Studer Innotec bugün İsviçre ve Avrupa inverter pazarında lider durumdadır, aynı zamanda dünyanın sayılı inverter şirketlerinden birisidir.

70’den fazla ülkeye yayılmış 100’ü geçkin distribütör ağına sahip Studer Innotec genel merkezinde 40 uzman hizmet vermektedir.

Güneş paneli pazarı için yalnızca inverter üretimi yaparak; denizcilik, mobil, yedek parça ve telekom pazarlarına ulaşmamızı sağlayan geniş ürün dizisi mevcuttur.

Üretimde Bütünlük ve Esneklik

Şirket felsefesi, üretim sürecini A’dan Z’ye kadar ustalıkla sürdürmek, ürün satışını her geçen gün daha da artırmaktır. Bu niçin Studer Innotec’in dikey entegre üretime başladığını göstermektedir, böylece rakiplerinden daha esnek bir yapıya sahip olmuştur. Sekiz kişilik   AR-GE ekibi ürünler ve servis hizmetlerindeki çalışmaları ile pazardaki yerimizi her geçen gün daha da sağlamlaştıracak adımlar atmaktadır.

Performans Kalitesi

İleri teknolojili ürün tasarımı kalite ve güvenilirliğin bir arada olması Studer Innotec’e yüksek prestij sağlamıştır. Bu Dijital Sinyal İşlemcileri (DSP) son teknolojileri seçtiğimizi açıklamaktadır. Şöyle ki, yüksek performans ve verim bunların doğal sonucu olarak ortaya çıkmıştır.

Konfor ve Çok Yönlülük

Gelecekte bu seçimimiz kalite ve servis için yol gösterici olacak ve stratejik eksenlerimizi oluşturacaktır. Gelecek nesil inverterlerimiz performansının ötesine geçecek, kullanıcılarına daha çok konfor ve çok yönlülük sağlayacaktır.

www.solar-bazaar.com

XP-COMPACT Türkçe Kullanma Kılavuzu
Genel ürün kataloğu
BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR