Norm Enerji, ‘Studer Xtender Academy’de üst düzeyde temsil edildi ...

 

“Norm Enerji olarak, yurt içinde ve dışında sektörel gelişmeleri ve eğitimleri takip etmekteyiz”

 

Norm Enerji Sistemleri, 2007 yılından bu yana Türkiye temsilcisi olduğu Studer Innotec’in Xtender Academy eğitim seminerlerinde üst düzeyde temsil edildi. Semineri Norm Enerji adına takip eden Norm Enerji Sistemleri Yenilenebilir Enerji Departmanından Yetkilisi M. Yaşar Esen, Studer’in kurucusu ve halen yöneticisi olan, sektörün duayeni Roland Studer ile birebir görüştü ve fikir alışverişinde bulundu. Esen, görüşmede Türkiye pazarı ve yerli tüketiciler lehine; teknik, idari ve ticari yeni açılımlar sağladıklarını söyledi.

 

Seminerde yakında piyasa sürülen ve sürülecek ürünlerle ilgili detaylı bilgi aldıklarını kaydeden Esen, “Sektörümüzdeki bilinçsiz yapılanmaya karşı Norm Enerji olarak, yurt içinde ve dışında sektörel gelişmeleri ve eğitimleri takip etmekteyiz. Amacımız, Studer gibi üst düzey firmalar ile çalışırken kaliteli hizmet verebilmek ve teknik açıdan en iyi desteği sunabilmek” dedi. Güvenirliliğini ispat etmiş, yüksek verimli, kaliteli Studer ürünleri tüm uygulamacı ve kullanıcılar için bulunmaz nimet diyen Esen, yenilenebilir enerji uygulamaları için bu hususların önemine dikkat çekti.

 

İsviçre merkezli Studer Innotec, dünyanın önde gelen invertör üreticileri arasında yer alıyor. Üretiminin yüzde 90’ını ihraç eden Studer, 70’i aşkın ülkede 100’ün üzerinde distribütör tarafından temsil ediliyor. Türkiye’de satış ve pazarlaması Norm Enerji tarafından gerçekleştirilen ürünler garantili olarak, satış sonrası destek ve bakım hizmetleri ile kullanıma sunuluyor.

 

Studer’in tecrübe ve kalitesinden en iyi şekilde yararlandıklarını, bu imkanı müşterilerine de sunduklarını kaydeden Norm Enerji Sistemleri Yenilenebilir Enerji Departmanı Yetkilisi M. Yaşar Esen, Studer invertörlerinin, güneş paneli pazarında; denizcilik, telekom, kamp-karavan-marin-mobil uygulamalar ve yedek parça gibi farklı sektörler ve alanlarda ihtiyaçlara cevap verdiğini belirtti. Esen, “Bireysel, kurumsal ve profesyonel uygulamalara yönelik eksiksiz çözüm ve uygulama natifleri Studer bünyesinde bulunabiliyor” dedi.

 

Ayrıntılı bilgi için:

Tel: +90 212 444 0 941

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR