Amsterdam Belediyesinin bilgilendirme toplantısına davet …

2010 yılı, başta metropoller olmak üzere önemli dünya kentlerinin elektrikli araçlar konusunda hazırlıkların yapıldığı bir öncü dönem olarak yerini alıyor.

 

Dünya otomotiv endüstrisinden yayılan her haber, çevre koruma ve karbon salınımında dünyaya yeni müjdeler veriyor. Elektrikli araçların gerek bireysel, gerek ticari kullanımlarda sağlayacağı büyük tasarruf  beklentilerin daha da artmasına yol açıyor.

 

Amsterdam, elektrikli araçlar konusunda ilgili dünya metropollerinden biri olarak öncü bir role soyunuyor.

 

Amsterdam, elektrikli araçlar şarj istasyonları konusunda teknoloji liderliğini sürdüren Charge Point lere ev sahibi yapmaya hazırlanıyor.

 

Amsterdam Belediyesi  elektrikli araç şarj istasyonlarını hizmete açıyor; Amsterdam Elektrikleniyor !

 

16 Şubat 2010 Salı saat  09.30 - 15.30 arasında gerçekleştirilecek Amsterdam Elektrikleniyor başlıklı vizyon etkinliğine katılımınız için Elektrikli Araçlar Bilgilendirme Derneği olarak sizi bilgilendirmek arzusundayız.

 

Yeni bir otomotiv çağının eşiğinde birçok fırsatın tekrar şekillendiği bu ortamda, kurumunuz adına etkinliğe katılmayı dilediğiniz takdirde 10 Şubat 2010 Çarşamba saat 17.00’ye dek organizasyon için tarafımızla iletişim kurmanızı rica ederiz.

 

İletişim

www.elader.org

tel : 212 219 18 00

Şubat 2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR