Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen Yeşil Tesisler Konferansı , 210 firmayı temsilen 450 kişilik bir katılım ile tüm tesislerin sürdürülebilir bir çevreye uygun hale getirilmesine yönelik verimli bir çalışma ve platform oluşturdu.

 

Bu platformun devamını, 2. Yeşil Tesisler Konferansı’nı 19-20 Ekim de gerçekleştirmeyi planlıyoruz.

Konferansın kısa bir tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.

 

Sanayi tesisleri, oteller, konutlar, okullar kısaca tüm tesislerin sürdürülebilir olması  için gerekli donanım, ürün, süreç ve hizmetlerin sunulacağı 2. Yeşil Tesisler Konferansı’nda bu yıl da geçen yıl olduğu gibi güçlü kurumlar ile işbirliği yapmaktayız.

 

Potansiyel iş birliklerinizin de artmasını hedeflediğimiz konferansın detaylarını sizlerle bir araya gelerek paylaşmayı diliyoruz.

 

Sürdürülebilir bir çevre için ikinci buluşma …

Gelecek kuşakların kendi ihtiyaçlarını karşılama olanağını ortadan kaldırmadan, bugünün ihtiyaçlarını karşılamayı sağlamak olarak tanımlanan sürdürülebilirlik için tüm taraflar bir araya getirmeyi hedefleyen çalışmalarımızın bir yenisini daha sizlerle paylaşmak istiyoruz. Çevresel, ekonomik ve toplumsal sürdürülebilirlik için sanayi tesislerinden konutlara, otellerden havaalanlarına, okullardan hastanelere, AVMlere; yaşanılan tüm alanların çevreye uyumlu hale getirilmesi günümüz iş dünyasının en önemli hedefi olarak öne çıkmaktadır.

 

 19-20 Ekim 2010 tarihinde 2. Yeşil Tesisler Konferansı ‘nda tüm tesisleri sürdürülebilir bir çevre oluşturmaya yönelik teknik yapı ve donanıma kavuşturmak için tüm tarafları kullanıcıları, tedarikçileri, tasarımcıları, teknik uzmanları, uygulayıcıları devlet kuruluşlarını, Sivil Toplum Örgütlerini bir bir araya getirmeyi, tüm yenilikleri, uygulamaları, projeleri ve ürünleri paylaşmayı hedefliyoruz.

 

Yeşil Tesisler oluşturmaya yönelik çalışmaların paylaşılacağı, sürdürülebilirliğin tüm aşamalarının tartışılacağı, sürecin tüm detaylarının konuşulacağı, ilgili tüm paydaşların bir araya gelerek fikir, deneyim ve başarılı uygulamalarını aktaracağı konferans sizlerin desteği ile daha da güçlenecektir. Tüm sıcak konuların keyifli ve çok boyutlu paylaşılacağı,potansiyel işbirliklerinin kurulacağı ve güçleneceği bu platformda bir arada olmayı diliyoruz.

ODAK KURUMSAL GELİŞİM HİZMETLERİ

www.yesiltesislerkonferansi.com / Mart 2010

-.-

www.solar-academy.com

www.solar-bazaar.com

www.solar-santral.com  

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR