Bentley’den çevreci Flexfuel teknolojisi …

Bentley Motors, 2011 den itibaren bütün pazarlarda çevreci FlexFuel yakıt teknolojisi kullanacak.

 

Bentley Motors, 2011 model yılından itibaren Continental serisinin tamamının, bütün pazarlarda çevreci FlexFuel yakıt teknolojisi ile sunulacağını duyurdu.

 

Bentley Motors açıklamasına göre, 2009 yılında ilk olarak Continental Supersports Coupe modelinde kullanılan FlexFuel teknolojisi yeni Supersports Convertible da dahil olmak üzere 2011 model yılı Continental serisinin tamamında kullanılacak. Böylece Bentley in 2010 yılındaki toplam üretim adedinin yarısından fazlası artık FlexFuel ile uyumlu olacak.

 

Yeni Mulsanne da ise CO2 emisyonlarında sağlanan yüzde 15 oranında azaltım, 2012 ye kadar serinin tamamında gerçekleşecek.

 

Bentley Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Dr Franz-Josef Paefgen, açıklamada, İki yıl önce Cenevre de çevre stratejimizi açıkladığımızda, otomobillerimizin çevreye etkisini azaltmak için açıkça söz vermiş olduk. Bu en son gelişme de taahhüdümüzü gerçekleştirdiğimizin bir kanıtı ve 2012 hedeflerimizi başarmaya yönelik attığımız önemli bir adımdır ifadesini kullandı. www.geleceginenerjisi.com / Mart 2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR