ANA TEMA : ALTERNATİF ENERJİ

10 GÜNDE 1.500.000 KİŞİYE ULAŞMANIN EN KOLAY YOLU "79. İZMİR ENTERNASYONEL FUARI NA" SİZ ENERJİNİZİ KATIN, BİZ TECRÜBEMİZİ...

 

Gerçekleştirdiği Uluslararası organizasyonlar çerçevesinde, ülke ve firma katılımları, ticari delegasyonlar ve bağlantılar, Dünya nın dört bir yanından gelen heyetler ve çeşitli etkinlikler ile ülke ve kent ekonomisine kazanç, sosyal yaşamına canlılık, ülkeler arası ilişkilerin gelişimine de hareketlilik getiren İzmir Enternasyonel Fuarı bu yıl kapılarını 27 Ağustos - 5 Eylül 2010 tarihleri arasında 79. kez açıyor.

 

ENERJİ İLE DAHA FAZLA SİNERJİ...

79. İzmir Enternasyonel Fuarı nda "Enerji ile Daha Fazla Sinerji" tema çerçevesinde sizlerinde katılımını bekliyoruz. Dünya nın sayılı ticaret fuarlarından olan İzmir Enternasyonel Fuarı, her yıl 60 a yakın ülkeyi, 1.000 i aşkın firmayı, 1.500.000 ziyaretçiyi konuk edip; pek çok ülkeden çok sayıda sanayiciyi ve iş adamını yüz yüze getirerek birlikte iş yapmalarına olanak sağlarken, gerçekleştirdiği kültürel ve sanatsal etkinliklerle de fuarların ticari boyutunun dışında sosyal misyonuna da katkı sağladı.

 

Kentin geçmişten gelen değerlerini, geleceğe taşıyacak olan İzmir Enternasyonel Fuar ı binlerce firmaya yeni iş bağlantıları kurdu.

 

ŞİMDİ SIRA SİZDE...

79. İzmir Enternasyonel Fuarı ön bilgileri değerlendirmeniz üzere ek’te bilginize sunulmuştur. Katılım konusunda cevabınızı bekler, başlayacağını umduğumuz iş birliğimizin devamı temennisi ile çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

 

Saygılarımızla,

expoanatolia

İEF’2010 İSTANBUL SATIŞ OFİSİ

tel          : (212) 876 11 36

web       : www.expoanatolia.net

(Bülten – Temmuz 2010)

79. İZMİR ENTERNASYONEL FUARI
BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR