Yenilenebilir Enerji Gerçekleri ve Rakamları

 

Craig Shields in 25 uzmanın görüşlerine yer verdiği kitabına ücretsiz on-line ulaşmak mümkün.

 

"Dünyanın karşılaştığı tüm trajediler karşısında, en üzücüsü medeniyetin temiz enerjiyi anlamaması ve uygulayamaması olacak" diyen ALTERNATİF ENERJİ yazarı ve danışmanı Craig Shields in "Renewable Energy-Facts and Figures" isimli kitabına elektronik ortamda ücretsiz olarak ulaşmak mümkün.

 

Kitap, yenilenebilir enerjiler konusunda dünyanın önde gelen araştırmacıları, analisteleri ve sanayi liderlerinden derlenen 25 söyleşiyi bir araya getiriyor. Uzmanlar, teknoloji transferi, ekonomik uygulamalar ve siyasi konulara yönelik gerçekleri masaya yatırırken, fosil yakıt bağımlılığını azaltmanın yollarını arıyorlar. Kitabın ana başlıkları şöyle: Petrol kaynaklarının durumu; petrol bağımlılığı; küresel ısınma; hükümetlere düşen görevler; umut vadeden teknolojiler; hidrojen ekonomisi; geleceği hangi enerji teknolojileri belirleyecek; 22. yüzyıl.

 

Craig Shields, 314 sayfalık kitabının Amazon da en fazla satılan kitaplar arasına girmesinin ardından, vernek istediği mesajı daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla, kitabının elektronik kopyalarına ücretsiz ulaşma imkanı tanıdı. www.geleceginenerjisi.com / Aralık 2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR