Denizli, DECOYAP Denizli Fuarı ve 6. EGEGAZ Fuarı’na hazırlanıyor.

 

Ege Bölgesi’nde marka haline gelmiş DECOYAP Denizli Fuarı, 17-20 Mart 2011 günlerinde gerçekleştirilecek.

 

EGS Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan 8. DECOYAP Denizli İnşaat Malzemeleri, Dekorasyon ve İç Mimari Fuarı, Denizli ve çevresine hareketlilik katacak. Doğu ve kuzeyden, Ege ve Akdeniz’e ulaşan yolların kesişme noktasında bulunan Denizli’de düzenlenecek olan 8. DECOYAP Denizli Fuarı’nda; izolasyon ve boya, prefabrik ve çatı cephe sistemleri, mutfak banyo seramik ve dekorasyon ürünleri, kapı, pencere ve zemin kaplama malzemeleri, ev ve ofis mobilya sistemleri, iş ve inşaat makineleri, alt yapı ve makine ekipmanları, arıtma sistemleri, asansörler, asma tavan sistemleri, balkon kapama sistemleri, banyo ve mutfak donanımı, bilgisayar yazılımı, bina otomasyon sistemleri boya ve vernik, bölme sistemleri, cam ve saydam elemanlar, cephe kaplamaları, çatı kaplamaları ve daha birçok sektörden temsilciler yer alacak.

 

EGS Kongre ve Fuar Merkezi’nde, aynı tarihlerde gerçekleştirilecek olan 6. EGEGAZ Fuarı’nda ise doğal gaz ile ilgili aradığınız her şeyi bulabileceksiniz. Demos Fuarcılık ve Organizasyon’un düzenlediği bu fuar, doğal gazın geldiği illerdeki pazarlardan pay almak isteyen firmaların, ürün ve hizmetlerini, aracı firma veya son kullanıcılara tanıtmalarını sağlayacak.

 

Fuarda; doğalgaz, ısıtma, soğutma ve teknolojileri, gaz sistemleri, doğalgaz ekipmanları, su ve gaz boruları, doğalgaz, elektrik, su sayaçları, jeotermal ısıtma, kaplıca, güneş enerjili aydınlatma ve ısıtma sistemleri, faydalı enerji kaynakları, enerji tasarrufu ve koruma sistemleri, ısıtma sistemleri, soğutma sistemleri, havalandırma sistemleri, yalıtım, pompa, sıhhi tesisat, su artıma sistemleri tanıtılacak. www.denizlihaber.com / 25 Aralık 2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR