Işığını Ayarla Tasarrufu Sağla

Enerji tasarrufunun her geçen gün daha da önemli hale geldiği günümüzde lambaların ihtiyaç duyulduğu seviyede aydınlatma yapmasını sağlayan dimmerlere yeni bir ürün; VİKO RC dimmer.

 

Enerji tasarrufu: Elektronik devrelerin ürünler içerisinde yoğun olarak kullanılmaya başlaması ile dimmerler enerji tasarrufuna katkıda bulunuyor. Yeni nesil VİKO dimmerler, devre üzerinden geçen akım şiddetini kısarak toplamda tüketilen enerji miktarının azaltılmasını sağlıyorlar. Yeni nesil aydınlatma ürünlerinin birçoğu elektronik trafo ile çalışan lambalar. Bu konudaki ürün eksikliği RC dimmerler ile tamamlanıyor. Dahası diğer dimmer türleri ile kullanılamayan dim edilebilir tasarruflu ampulleri VİKO RC dimmer ile birlikte kullanmak da mümkün.

 

Dimmerde yenilik “Yaylı Tırnak”

Yeni VİKO RC dimmerde diğerlerinden farklı olarak ilk defa tırnak lastiği kullanılmadan yaylı tırnak uygulamasına geçiliyor. VİKO bu uygulamayla yeni RC dimmerin farklılığını ortaya koyuyor.

EMC’ye uyum, soğutmaya çözüm…

 

İçerisinde bobin kullanılmadan EMC (elektromanyetik) uyumlu hale getirilen VİKO RC Dimmer, karkas soğutma sistemi ile çok geniş bir soğutma yüzeyine sahip. Bu sayede elektronik ürünler için en büyük sorunlardan birisi olan soğutma problemi çözülebiliyor.

www.limitsizenerji.com

13.03.2011

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR