Güneş Enerjisi Sektörü GENSED ile Bu Fuarda

Antalya Fuarcılık A.Ş. (ANFAŞ) tarafından düzenlenen ve ana teması “Temiz Enerji” olan  "City Expo Fuarı", 13-15 Nisan tarihleri arasında Antalya Expo Center`da açılacak.

 

ANFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Server Seçer ve Akdeniz Belediyeler Birliği ile Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek birlikte basın toplantısı düzenledi.

 

Server Seçer, ana teması "temiz enerji" olacak Belediyecilik ve Şehircilik Hizmetleri Ekipmanları Fuarı`nın (City Expo Fuarı) 13-15 Nisan tarihleri arasında Antalya Expo Center`da açılacağını belirtti. Fuar kapsamında Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED) işbirliğiyle, "temiz enerji" konularında konferans ve seminerler düzenleyeceklerini kaydeden Seçer, fuarın onur konuğunun Azerbaycan olacağını bildirdi.

 

Balkan ülkeleri ve Türk Cumhuriyetlerinden yöneticilerin de fuara davet edildiğini anlatan Seçer, şu bilgiyi verdi:

 

"Antalya`nın yanı sıra Anadolu`nun birçok ili hızlı şekilde yenileniyor ve modernleşiyor. Şehirlerin altyapı ve üstyapı ihtiyaçları sürekli güncel kalıyor. Bu amaçla belediyeler, valilik il özel idareleri, karayolları, DSİ, Devlet Malzeme Ofisi, kamu kurum ve kuruluşlarının, kooperatiflerin, organize sanayi sitelerinin, üniversitelerin altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarından en son teknoloji doğrultusunda yararlanması sağlanacak. Fuara 10 bin ziyaretçi bekliyoruz."

 

GENSED’DEN FUARA DAİR AÇIKLAMA

"Güneş enerjili su ısıtma sistemlerinde hem pazar hem de yerli üretim olarak dünyanın en önde gelen ülkelerinden biri olan Türkiye bu başarıyı yakın zamanda güneş elektriği konusunda da göstermelidir.

 

Hükümet desteği, çıkacak kanunlar ve yönetmeliklerin tartışılmaz önemi dışında, bu hedefe ulaşabilmek için bizlerin de hem birey hem şirketler olarak büyük liderlerinden biri haline getirebilir ve üyelerimizi güneş enerjisinden sürdürülebilir gelir elde etmelerini temin edebiliriz.

 

Bu anlamda 13-15 Nisan 2011 tarihleri arasında Antalya`da yapılacak olan Anfaş City Expo Fuarı`nı düzenleyerek başta güneş enerjisi olmak üzere ülkemizdeki yenilenebilir enerji sektörüne yapacağınız katkılardan dolayı Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği (GENSED) olarak teşekkürlerimizi sunar, her zaman yanınızda olarak sizleri destekleyeceğimizi bu vesile ile belirtmek isteriz." Ateş UĞUREL - GENSED Yönetim Kurulu Başkanı

www.gunesdergisi.com

11 Nisan 2011

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR