CYRIX

Mikro İşlemci Kontrollü Akü Birleştirici

(Microprocessor controlled battery combiner / isolators)

 

Sıfır Voltaj Kaybı

Cyrix akü birleştirici, akülerden biri önceden ayarlanan voltaja ulaştığında aküleri otomatik olarak paralel bağlayan (akünün şarj edildiğini gösterir) ve voltaj minimum şarj seviyesinin altına düştüğünde bağlantıyı kesen (bir veya daha fazla akünün şarj edildiğini gösterir) mikro işlemci kontrollü, dayanıklı bir röledir. Cyrix akü separatörleri, diyot izolatörler yerine mükemmel bir şekilde kullanılabilir. Bu ürünün temel özelliği, neredeyse hiç voltaj kaybının görülmemesi sayesinde, ALTERNATÖR veya akü şarj cihazlarının çıkış voltajının arttırılmasına gerek olmamasıdır.

 

Marş Aküsünün Önceliğini Arttırmak

Tipik bir kurulumda, ALTERNATÖR doğrudan marş aküsüne bağlanır. Aksesuar akü ve baş taraf servo motoru ile diğer akülerin her biri, marş aküsüne Cyrix akü birleştiricilerle bağlıdır. Cyrix marş aküsünün bağlantı voltajına ulaştığını algıladığında devreye girerek, diğer akülerin paralel şarj edilmesini sağlar.

 

İki Yönlü Voltaj Algılama

Cyrix, bağlı olan iki akünün de voltajını algılar. Böylelikle aksesuar akü bir akü şarj cihazıyla şarj edilirken de devreye girer.

 

Acil Durumlarda Paralel Bağlantı

Cyrix, aküleri el ile paralel bağlamak için bir anahtarla da devreye sokulabilir. Bu işlev, marş aküsünün hasar sebebiyle deşarj olduğu acil durumlarda özellikle fayda sağlar.

Modeller : Cyrix-i 12/24-100,

Cyrix-i 12/24-200, Cyrix-i 24/48-200

Cyrix-i 12/24-400, Cyrix-i 24/48-400

 

contact & showroom

Norm Energy Systems Ltd.

Perpa / Istanbul - Turkey

www.solar-bazaar.com

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR