`Go Forth` Kampanyasının Yeni Hedefi!

Levi`s® ve Water.org binlerce insanı temiz suya ulaştırıyor.

 

Levi`s®, küresel çapta başlattığı `Go Forth` kampanyası ile dünyada pozitif değişiklikler yaratmak için herkesi toplanmaya çağırıyor. Kampanyanın ilk ayağında, Levi`s®`ın Facebook sayfasında yer alan Go Forth "water.org`a desteğinizi gönderin" alanı beğenilerek su tasarrufuna dikkat çekiliyor. Sayfa, 100.000 kişi tarafından beğenildiğinde 8000 kişiye temiz su sağlanacak.

 

Levi`s® (www.levi.com), hayata geçirdiği ilk küresel yaratıcı platformu ve küresel pazarlama kampanyası `Go Forth`la herkesi günümüz dünyasında pozitif bir değişiklik yaratmak adına toplanmaya çağırıyor. `Bunlar kolay zamanlar değil, ancak bizim zamanımız` söylemiyle yola çıkan `Go Forth`, modern tüketici duyarlılığı ile bağ kuruyor.

 

Levi`s® tarihi boyunca, 50 ve 60`ların asi genç kültüründen, yeni milenyumun bilgi teknolojisi devrimine kadar, Levi`s® jeanler ilerlemenin üniforması olmuştur. `Go Forth` markanın mirasına saygı gösterirken, yeni ve daha iyi bir gelecek inşa etmek üzere harekete geçen günümüzün öncülerini kutluyor. Markanın başarılı 2009 ve 2010 ABD pazarlama kampanyaları üzerine inşa edilmiş bulunan yeni küresel platform, günümüz gençliğinin dünyayı daha iyi bir yer yapabileceğine yönelik inancını gösteren dünya çapındaki bir araştırma ile destekleniyor.

 

Go Forth ve Water.org işbirliği

Go Forth şimdi ise alanında öncü olan Water.org`la işbirliği yaparak temiz suya ulaşamayan 1.000.000 insan için pozitif değişim gerçekleştiriyor. Water.org, Afrika, Güney Asya ve Orta Amerika`da yüzlerce kişinin temiz suya ulaşmalarını sağlayan ve kar amacı gütmeyen bir organizasyon olarak biliniyor. Matt Damon ve Gary White tarafından kurulan Water.org, 20 yılı aşkın bir süredir çalışmalarına devam ediyor.

 

Levi`s®`ın Go Forth kampanyası çerçevesinde yaptığı bu işbirliği, küresel su sorunları için topluma bilinç kazandırmak ve su savurganlığını azaltmak amacıyla uzun süredir içinde bulunduğu çalışmaların devamı olma niteliğini taşıyor. Bu çalışmalar kapsamında Levi`s®, en son `WATER Levi`s® şimdi ise pozitif değişime duyarlı olanlara verdiği desteği göstermek için Facebook`ta bir platform oluşturdu. Bunun için öncü ruhların yapması gereken önce Levi`s®`ın Facebook sayfasında yer alan Go Forth başlığına daha sonra ise "desteklemek için" butonuna tıklamak. Bu alan, 100.000 kişi tarafından beğenildiği takdirde tam 8000 kişiye temiz su imkanı sağlanacak.

 

Levi`s® , bu küresel kitleyle ideallerini gerçekleştirerek dünya çapında duyarlılığı ve desteği artırmayı amaçlıyor.

www.haberler.com

23.08.2011

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR