Müsiad, işadamlarını Kıbrıs`ta buluşturuyor

MÜSİAD Kıbrıs, 28 Şubat-01 Mart 2014 tarihlerinde dünyanın birçok yerinden iş adamını bir araya getiriyor.

 

Müsiad`ın Avrupa Şubelerinin katılımıyla Avrupa Genel İstişare Kurulu AGİT toplantısının da yapılacağı organizasyon içerisinde, Dünyanın birçok yerinden Müsiad’a üye iş adamları ile Kıbrıslı Türk işadamlarının katılacağı Kıbrıs fuarı da var. Fuarda Kıbrıs`ta imalat yapan sektörler, inşaat şirketleri, üniversiteler, sağlık sektörü Acapulco Otel’de bir araya gelecek.

 

Kıbrıslı iş adamlarının yanı sıra iş ortaklığı yapmak isteyen birçok kişiyi Kıbrıs’ta buluşturmayı hedefleyen organizasyonu Müsiad Kıbrıs Başkanı Okyay Sadıkoğlu yürütüyor.

 

Okyay Sadıkoğlu : Dünyanın birçok yerinden, özellikle İslam ülkelerinden birçok misafirimiz olacak.

 

Müsiad Kıbrıs başkanı Okyay Sadıkoğlu bu bağlamda hem uluslararası tanınmışlığı olan hem de dünyanın birçok yerinde temsilciği olan Müsiad’ın büyük bir güç olduğunu belirterek, Kıbrıs’ta da faaliyetlerini artırdıklarını dile getirdi.

 

Her ay yayımlanan MÜSİAD Bülten ile de Müsiad’ın faaliyetlerini duyurduklarını belirten Sadıkoğlu, Müsiad Bültenin 1 yaşını doldurduğunu ve bundan övünç duyduklarını belirtti.

 

Sadıkoğlu, son zamanlarda Kıbrıslı Türk birçok işadamının da Müsiad’a katılarak üye olduğu, her geçen gün Müsiad Kıbrıs’ın büyüdüğünü vurguladı.

www.kibrispostasi.com

18.02.2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR