15. Müsiad Uluslararasi Fuari`nda Bir İlk Gerçekleşiyor

15. MÜSİAD Fuarı`nda bu yıl bir ilk gerçekleştirilerek HIGH-TECH PORT by MÜSİAD Projesi de tanıtılacak.

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği`nin (MÜSİAD) her iki yılda bir Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi ile paralel olarak gerçekleştirdiği MÜSİAD Uluslararası Fuarı`nın basın lansmanı Genel Başkan Nail Olpak`ın katılımlarıyla 3 Haziran 2014 Salı günü saat 10.00`da MÜSİAD Genel Merkez`de gerçekleşecek.

 

Bu yıl gerçekleştirilecek fuarda ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda 500 Milyar dolarlık ihracat hedefinin en büyük sektörleri olan Savunma, Bilişim ve Enerji sektörleri yerlerini HIGH-TECH PORT ta alacak.

 

"HIGH-TECH PORT by MÜSİAD”

Son iki fuarda Yeni Teknolojiler Sergisi adıyla gerçekleştirilen, teknoloji üretimi üzerine proje sahipleri ile firmaları bir araya getiren sergi, bu sene Türkiye`nin teknoloji üretim devlerini, proje sahiplerini ve yatırımcıları bir araya getirmek, onları yurtdışından gelen yabancı işadamları ile buluşturmak üzere bir High Tech Port Fuarı`na dönüştürüldü. Bu yıl ki fuarda High Tech Port by MÜSİAD eş zamanlı etkinlikler arasında yer alacak.

 

"102 ülkeden 7.000 yabancı işadamının hedefi : "Change the Business; Change the World; İşler Değişecek, Dünya Değişecek"

 

2012 yılında gerçekleştirilen 14. MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 16. IBF Kongresi 94 ülkeden 5.140 yabancı işadamı ve Türkiye genelinden 150.000 işadamını buluşturdu. Bu sene 102 ülkeden 7.000 yabancı işadamının katılımı hedeflenen MÜSİAD Uluslararası Fuarı "Change the Business; Change the World; İşler Değişecek, Dünya Değişecek" olarak belirlenen mottosuyla yeni hedefleri gözetiyor. 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı bu sene alanını büyüterek 100.000 m2`lik kapalı alanda firmalara ev sahipliği yapacak.

www.haberler.com

01.06.2014

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR