Rüşvet yok yatırım var …

Levan Varşalomidze, Gürcistan’da iş yapan Türk işadamlarının mafya ve devlet işbirliği ile rehin alındığı, haraç istendiği gibi Türk basınına yansıyan iddiaların asılsız olduğunu söyledi. 

 

Gürcistan çok değişti

Gürcistan ile Rusya arasında Trabzon’da oynanan Rugby maçı için Trabzon’a gelen Gürcistan’ın Acara Özerk Bölgesi’nin Başbakanı Levan Varşalomidze, Trabzon’un Güneş Enerjisi alanında en köklü firması olan her ay güneş enerji sistemlerinin işletmecisi Murat Çavga’yı yerinde ziyaret etti.

 

Güneş enerji sistemleri konusunda Çavga’dan bilgi alan ve Batum’da bu alanda iş yapmak için sözleşen Acara Başbakanı Varşalomidze, Güneş enerji sistemleri ile ilgili övgülerde bulundu. Levan Varşalomidze’nin övgülerine teşekkür eden Çavga ‘Keşke Trabzon’daki bürokratlarımızdan da bu övgüleri duyabilsek’ dedi.

 

Trabzon’da 7 yıldan beri uğraş verdiklerini Ancak Levan Varşalomidzeden aldığı teklifi ve övgüyü duyamadıklarını söyleyen Çavga girişimci gençlere ve Kobilere sahip çıkılması gerektiğini söyledi. www.takagazete.com / 21 Mart 2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR