Braas Güneş Enerjili Çatı Sistemleri – INNOSOL

Braas Güneş Enerjili Çatı Sistemleri, yeni INNOSOL ürün grubunu lanse etti.

 

Birbiri ile uyumlu 100 ün üzerinde detay çözümü bulunan INNOSOL ürün gamı ile birlikte Braas Güneş Enerjili Çatı Sistemleri:

1. Kullanım suyunun ısıtılması,

2. Ev ısınmasına destek,

3. Havuz suyunun ısıtılması, gibi farklı fonksiyonları tüketicilerine sunuyor.

 

Sistemin en önemli elemanlarından biri olan kollektörler, tamamen çatı ile bütünleşmiş ve tüm izolasyon detayları çözülmüş şekilde sunuluyor. Böylece güneş enerji sistemlerinde en sık karşılaşılan sorunlardan biri olan çatıda su sızdırma problemi, Braas ın yenilikçi detay çözümleri ile ortadan kaldırılıyor. INNOSOL sistemde kollektörler, ister çatıya ankastre, isterse çatı üstü montaj şeklinde kullanılabiliyor. Tüm farklı çatı örtülerine yönelik olarak geliştirilmiş bağlantı ve geçiş aparatları sayesinde çatı örtüsünden bağımsız olarak her türlü çatıda kollektörlerin montajı güvenle yapılabiliyor.

 

INNOSOL Kollektörler, yatay veya dikey yerleştirilebiliyor. Böylece montaj alanı dar olan çatılarda bile monte edilebiliyor. Arzu edilirse, teras çatılarda da kullanılabilen kollektörler, kolay taşınabilir ve birbiri ile bağlanabilir olması sayesinde uygulamada da rahatlık sağlıyor. INNOSOL kollektörler, teras - eğimli tüm çatılarda kullanılabilmesi ve üretim teknolojisi ile her türlü konut, villa, otel gibi yüksek verim gerektiren yerlerde güvenle kullanılabiliyor. INNOSOL sistemle birlikte sunulan pompa ve kontrol üniteli kompakt boylerler ile diğer detay çözümleri, ihtiyaca göre tasarlanarak monte ediliyor. www.raf.com.tr / Nisan 2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR