AB Çevre Ödülleri, sahiplerini buluyor …

Avrupa Birliği Çevre Ödülleri’nde yönetim kategorisinde Arçelik, Coca Cola ve Siemens, ürün kategorisinde Arçelik ve Eczacıbaşı Vitra, süreç kategorisinde ise EnerjiSa finalistler arasında yer alıyor.

 

Çevre dostu politika ve ürünlere öncülük eden şirketlerin başarılarını takdir etmek için Avrupa Komisyonu Çevre Genel Müdürlüğü tarafından tesis edilen, “Avrupa Birliği Çevre Ödülleri 2009 - 2010 Türkiye Programı”, TÜSİAD ve Bölgesel Çevre Merkezi (REC) tarafından, 7 Nisan 2010 Çarşamba günü (yarın) İstanbul Conrad Oteli’nde düzenlenecek bir törenle sahiplerini bulacak.

 

Yönetim, ürün ve süreç kategorilerinde verilecek ödüllerin takdim töreninin açılış konuşmaları, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner ve Bölgesel Çevre Merkezi (REC) Türkiye Direktörü Dr. Sibel Sezer Eralp tarafından gerçekleştirilecek.

 

Avrupa Birliği Çevre Ödülleri’nde bu sene yönetim kategorisinde Arçelik, Coca Cola ve Siemens, ürün kategorisinde Arçelik ve Eczacıbaşı Vitra, süreç kategorisinde ise EnerjiSa finalistler arasında yer alıyor.

 

Çevre Ödülleri Türkiye Programı’nda ödül alan finalistler, 2 Haziran 2010 tarihinde Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenecek AB Çevre Ödülleri’de yarışmaya hak kazanacak. www.geleceginenerjisi.com / 06 Nisan 2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR