Doğu Akdeniz Üniversitesi Enerji Araştırma Merkezi (DAÜ-ENAR), sizi 15-17 Eylül 2010 tarihlerinde KKTC’nin Gazimağusa kentinde yapılacak olan, kısa adı ICCE-2010 olan, 10.Uluslararası Temiz Enerji Konferansı’na davet etmekten onur duyar.

 

Konferans, Miami Üniversitesi Temiz Enerji Araştırma Merkezi (CERI) ve Uluslararası Hidrojen Enerjisi Derneği (IAHE) ile dayanışma içerisinde düzenlenmiş olup, fosil yakıtların azalması, temiz enerji kaynaklarının ve sistemlerinin kullanımı ve çevre sorunlarını ele alacak mesleki bilgi ve beceri paylaşımına zemin oluşturacaktır.

 

Temiz enerji alanındaki içeriklerin ve görüş açılarının zenginliğini artırmak amacıyla bu alanda uluslararası katkıları olan Prof. Dr. Nejat Veziroğlu, Prof. Dr. Glenn Jenkins, Prof. Dr. İbrahim Dinçer ve Prof. Emeritus (emekli) Robert Hastings tarafından açılış (keynote) konuşmaları yapılacaktır.

 

Konferansa kayıt yaptıran makalelerden yüksek niteliğe sahip olanlar, anlaşma yaptığımız International Journal of Hydrogen Energy, International Journal of Green Energy ve International Journal of Energy Research dergilerinden birinde yayınlanacaktır.

 

Siz ve sizin gibi meslektaşlarımız ile yaratılacak öğrenme fırsatını önemsiyoruz. Özellikle anavatan Türkiye’den gelecek katılımcılarla KKTC’ye ve Doğu Akdeniz Üniversitesi’ne uygulanan ambargoların önemli ölçüde kırılmasını hedeflemekteyiz. Bu yüzden Türkiye’den gelecek tüm katılımcılara kayıt (registration) sayfasında öngörülen “authors developing countries” veya “student” kategorilerinde belirtilen ücretlerin yarısı alınacaktır. Bir başka deyişle Türkiye’den katılacak meslektaşlarmıza ve öğrencilere kayıt ücretlerinde yüzde elli indirim uygulanacaktır.

Eylül 2010’da Kuzey Kıbrıs’ta görüşmek üzere.

Enerji Araştıırma Merkezii (DAÜ-ENAR)

Mühendislik Fakültesi

İsmet İnönü Bulvarı, Gazimağusa, Kıbrıs (http://me.emu.edu.tr/erc/)

web: http://www.icce2010.org / Bülten / 28.10.2009

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR