Demirdökümden Bilgilendirme Toplantısı

 

Demirdöküm Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Christoph M. Grosser, Demirdöküm ün, kuruluşundan bu yana 56 yıldır sektördeki ilkleri hayata geçirdiğini söyledi.

 

Grosser ve Demirdöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna, Demirdöküm ün doğalgazla tanışan illerde düzenlediği bilgilendirme toplantıları kapsamında Gaziantep Grand Otel de, bölgedeki gaz kuruluşları temsilcileri, çeşitli meslek odalarından davetliler ile bir araya geldi.

 

Tüketicilerin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda satış ve servis organizasyonlarını yeniden yapılandırdıklarını ifade eden Grosser, şunları kaydetti:

 

“Bu amaçla da bölgesel ziyaretlere büyük önem veriyoruz. Gelişen Demirdöküm markasını tanıtmak, yeni ürünler hakkında bilgi vermek ve tüketicilerin beklentilerini bölgesel düzeyde öğrenmek, bu doğrultuda çözümler sunmak için bu ziyaretleri iller bazında yıl boyunca sürdüreceğiz. Demirdöküm, kuruluşundan bu yana 56 yıldır sektördeki ilkleri hayata geçiriyor.”

 

Grosser, dünyada nüfusun hızla arttığını ancak doğal kaynakların azaldığını, bu nedenle doğal kaynakların daha dikkatli bir şekilde kullanılması gerektiğini dile getirdi.

 

Türkiye nin çok hızlı büyüdüğü bir ortamda birçok ihtiyacının doğalgazla karşıladığını belirten Grosser, doğalgaz ve güneş enerjisini bir arada kullanmanın önemini vurguladı.

 

Demirdöküm Satış ve Pazarlama Direktörü Erdem Ertuna da katılımcılara Demirdöküm ün vizyonu ve stratejileri ve yeni ürünleri hakkında bilgi verdi, yüzde 100 müşteri memnuniyeti odaklı bir firma olarak tüketicilerden aldıkları geri bildirimlerin kendileri için çok önemli olduğunu kaydetti.

Gaziantep / AA / 16.09.2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR