Sena Enerji enerji fuarında

Yenilenebilir enerji alanında yaptığı yatırımlar ve geliştirdiği projelerle ön plana çıkan Sena Enerji, yenilenebilir enerji fuarı Renex’te projelerini tanıtıyor.

 

Senas Group şirketlerinden Sena Enerji; yenilenebilir enerji teknolojileri, enerji verimliliği ve yalıtım fuarı Renex’te temiz enerji alanında yaptığı çalışmalarını tanıtıyor. Sena Enerji 9-12 Aralık 2010 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek fuarda 77 metrekarelik standında ziyeretçilerini ağırlayacak.

 

Klasik enerji kaynaklarına ALTERNATİF olarak sunulan yenilenebilir enerji alanında yatırımlarını yoğunlaştıran Sena Enerji Almanya’da yaptığı ve 2 Aralık 2009 tarihinden itibaren enerji üreten 500 kWh lık Berlin Cottbus güneş enerji santralinin ardından Almanya’da yaptığı yeni temiz enerji projesi ile yatırımlarını sürdürüyor.

 

Rüzgar enerjisi konusunda da çalışmaları olan ve Türkiye nin ilk rüzgar santralleri olma özelliğine sahip Bozcaada Santrallerinin yapım ve kurulumunda yer alan Sena Enerji, dış yatırımlarına devam kararı alarak; Arnavutluk, Suriye, Gürcistan, ve Türkmenistan’da yeni yatırım araştırmaları yapmakta ve Türkmenistan Hükümetinin talebi üzerine 2-12 MW’lık güneş enerjisi projesi hazırlamaktadır. Senas Group’un portföyünde mevzuatlar gereği lisans onayı bekleyen Türkiye’de toplam 100 MW’lık projesi bulunuyor. www.ekoayrinti.com / 12.12.2010

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR