14.MÜSİAD Fuarı 86 ülkeden 5 bin işadamını buluşturacak

14.MÜSİAD Fuarı ve 16.Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi, 11-14 Ekim’de yapılacak. Organizasyona 86 ülkeden 5 bin işadamı katılacak.

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) bu yıl 14. kez düzenlediği MÜSİAD Uluslararası Fuarı ve 16.Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi, 86 ülkeden 5 bin işadamını ağırlayacak. Türkiye ve İslam iş dünyasını buluşturan en büyük organizasyon olma özelliğini taşıyan fuar ve iş forumu, 11-14 Ekim tarihleri arasında İstanbul CNR Expo’da gerçekleştirilecek. Fuarda 565 yerli, 125 yabancı firma ve 25 sivil toplum kuruluşu olmak üzere 715 katılımcı olacak. 14. MÜSİAD Fuarı ve 16. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi’nin tanıtım toplantısında konuşan MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, iş forumu ve fuar 5 bin işadamını İstanbul’da ağırlamakla kalmayacaklarını belirterek, “Sektör ve bölgelere göre seçilecek yabancı işadamlarını Anadolu’nun farklı bölgelerine taşıyacağız’’ dedi.

 

MÜSİAD Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Murat Kalsın ise zirvenin İslam dünyasının en büyük organizasyonu olduğunu vurguladı. Kalsın, şunları söyledi: “MÜSİAD, bu coğrafyada fuar ve forumu bir arada gerçekleştiren tek kurum olma özelliğini de barındırıyor. Sadece 2 yıl önce 3 bin kişi ağırladığımız noktada, bugün neredeyse iki katına ulaşmış bir hedeften, 5 bin kişiden bahsediyoruz. İslam coğrafyasından gelecek bu işadamlarının sayısına bakınca, ülkemize gösterilen teveccühün ne boyutlarda olduğunu da açıkça görüyoruz. Fuar ve forum organizasyonları, toplamda 60 bin metrekarede 4 ayrı sektörü barındıracak.”

http://haber.stargazete.com / Ekonomi Servisi

04.10.2012

 

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR