Yapı - Endüstri Merkezi 2010 Fuarları …

Yapı - Endüstri Merkezi tarafından her yıl düzenlenen Uluslararası Yapı/Turkeybuild Fuarları yerli yabancı, yapı sektörüne yön veren tüm firmaları 33 yıldır bir araya getiriyor. İstanbul, Ankara ve İzmir de gerçekleştirilen fuarlar, sektördeki yenilikleri yatırımcı kuruluşların ayağına götürürken, yapı sektöründeki üreticiler ile yapı profesyonelleri arasında önemli bir platform oluşturuyor, köprü görevi görüyor. YEM, yapı sektöründeki 40 yılı aşkın profesyonel deneyimiyle Uluslararası Yapı / Turkeybuild 2010 Fuarları nda bu yıl da en yeni ürün, teknoloji ve hizmetleri bir araya getirmeye devam edecek. Yapı sektörüne dair her türlü malzemenin sergilendiği Yapı Fuarları nda, son yıllarda öne çıkan ince yapı ve dekorasyon malzemeleri 2010 yılında da önemli bir yer tutacak.

 

Yapı - Endüstri Merkezi bu yıl ayrıca sürdürülebilirlik sektöründe faaliyet gösteren bütün çözüm sağlayıcıları ve çözüm arayanları Ekodünya Fuar ve Kongresi nde bir araya getirecek.

 

Uluslararası Yapı / Turkeybuild 2010 Fuarları

Her yıl büyüyerek katılımcı ve ziyaretçi sayısını arttırmayı başaran, Türk yapı sektörünün üç temel taşı, Uluslararası Yapı/Turkeybuild Fuarları; üretici firmalara, meslek odalarına, üniversitelerin mimarlık, mühendislik ve güzel sanatlar bölümlerine, derneklere, kamu kuruluşlarına ve sektör yayınlarına da ev sahipliği yapıyor. Yapı / Turkeybuild Fuarları 2010 yılında, Yapı sektörünün uluslararası alandaki en büyük buluşması olarak İstanbul da 33. kez, Anadolu nun en büyük sektörel buluşması olarak Ankara da 22. kez ve 16. kez Ege Bölgesi nin kalbi İzmir de gerçekleştirilecek. Fuarlar, bu yıl da, düzenleyeceği konferans, seminer, sergi vb. etkinlik programları ile yapı dünyasına ışık tutmaya devam edecek.

 

Yapı - Endüstri Merkezi, her geçen gün büyümekte ve gelişmekte olan Türk yapı pazarına ulaşmanın en etkili yolu olan, Uluslararası Yapı/Turkeybuild Fuarları nın 2010 takvim programını açıkladı :

 

33. Uluslararası Yapı / Turkeybuild 2010 İstanbul Fuarları

05 - 09 Mayıs 2010

Her geçen gün büyümekte ve gelişmekte olan Türk yapı pazarına ulaşmanın en etkili yolu olan Uluslararası Yapı / Turkeybuild Fuarları nın ilki olan Yapı İstanbul Fuarı 2010 yılında da 60.000 m2 alanda, üretim alanlarına göre gruplanmış 10 ayrı salon ve açık alanda gerçekleşecek. Uluslararası Yapı/Turkeybuild İstanbul Fuarı nı geçen yıl, 101 bin 041 kişi ziyaret etti. Yerli ve yabancı yapı profesyonellerinden büyük ilgi gören fuarı 2010 yılında, 110.000 yapı profesyonelinin ziyaret etmesi hedefleniyor.

 

33 yıldır Türk inşaat sektörünün uluslararası anlamda gelişmesine katkıda bulunan Uluslararası Yapı / Turkeybuild İstanbul Fuarı, 2009 yılında, 11 yabancı ülkeden 100 ün üzerinde kurum ve kuruluş temsilcisinin katılımı ile "Türk Yapı Sektörünün En Büyük Fuarı" olma niteliğini sürdürdü. Uluslararası Yapı / Turkeybuild İstanbul Fuarı ayrıca Ortadoğu, Kafkas ve Balkan Bölgesi nin en büyük sergileme alanı, katılımcı ve ziyaretçisine sahip bulunuyor.

 

23. Uluslararası Yapı / Turkeybuild 2010 Ankara Fuarı

23 - 16 Eylül 2010

1988 yılından bu yana düzenlenen Uluslararası Yapı/Turkeybuild Ankara Fuarı 30.000 kişi ziyaretçi potansiyeli ve 11.500 m2 lik sergileme alanıyla Ankara nın en büyük fuarı olma özelliğini taşıyor. Başkent Ankara da özellikle kamu yatırımlarında karar vericilere sektörün dev markalarındaki gelişme ve yenilikleri görme imkânı sağlayan Fuar, bu yıl da bölgedeki tüm mimarlar, mühendisler ve son kullanıcıları bir araya getirecek. Yaklaşık 210 katılımcı firmanın 1.500 farklı ürün segmentini aynı çatı altında buluşturan Fuarda, ürün ve malzemeler konusunda uzman statüsünde birçok yetkili bulunacak.

 

16. Uluslararası Yapı / Turkeybuild 2010 İzmir Fuarı

14 - 17 Ekim 2010

Uluslararası Yapı/Turkeybuild İzmir Fuarı, 2008 yılında, ürün çeşitliliğinin artması ve yeni sergi salonlarının açılması ile %30 büyüyerek, Ege ve Akdeniz Bölgesi nin en büyük ihtisas fuarlarından biri olmuştur. Yapı İstanbul Fuarı ndan sonra sergileme alanı bazında, 2. büyük Yapı Fuarı olan Uluslararası Yapı/Turkeybuild İzmir Fuarı nın bu yıl 16. sı gerçekleşecek. Fuar da 300 e yakın katılımcı firma, 33.000 e varan sektör profesyoneli ziyaretçi potansiyeli ile bir araya gelecek. Fuar, Kültürpark Fuar Alanı nda 15.000 m2 sergileme alanı ile üretici firmalara, meslek odalarına, üniversitelere, derneklere, kamu kuruluşlarına ve sektör yayınlarına ev sahipliği yapacak.

 

Ekodünya Fuarı ve Kongresi

Ekolojik Yapı Malzemeleri, Yenilenebilir Enerji ve Çevre Dostu Yeşil Binalar Fuar ve Kongresi

27 - 30 Mayıs 2010

Sürdürülebilir kalkınmayı hedefleyen ALTERNATİF ENERJİ kaynakları, geri dönüşüm teknolojileri, atık yönetimi ve ekolojik yapı elemanları sektörlerinde faaliyet gösteren bütün çözüm sağlayıcıları ve çözüm arayanları buluşturacak olan Ekodünya Fuarı ve Kongresi, sektörün Türkiye deki ilk ve tek çatı etkinliğidir. İstanbul Fuar Merkezi nde gerçekleştirilecek olan fuar; özel sektör, hükümet, yerel yönetimler, ulusal ve uluslararası sivil toplum kuruluşları, dernekler ve birliklerin bir araya geleceği, sektör ile ilgili gelişme ve yeniliklerin paylaşılacağı bir buluşma noktası olacak.

www.dexigner.com / 08.12.2009

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR