2012 Londra Olimpiyat Oyunları Biletleri

Panasonic IFA standını online olarak takip edenler 2012 Londra Olimpiyat Oyunları`na bilet kazanma şansı yakalıyor!

 

Panasonic`in bu yılki fuarda sunduğu yenilikler arasında internet bağlantılı 3D televizyonlar, Blu-ray oynatıcılar ve ev sinema sistemlerinin yanı sıra yeşil enerji çözümleri ve afet bölgelerine özel bir mobil enerji ünitesi de bulunuyor. Panasonic IFA standını online olarak takip edip merak ettiklerini Panasonic`in uzman ekibine soranlar ise 2012 Londra Olimpiyat Oyunları`na bilet kazanma şansına sahip oluyor!

 

Panasonic, Almanya`nın başkenti Berlin`de 2 - 7 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) 2011 fuarının ziyaretçilerini, üç adet heyecan verici stant alanıyla büyülüyor. IFA katılımcıları 5.2 hol a/b bölümünde ziyaret edebilecekleri Panasonic IFA standında network seçenekli 2D ve 3D AV ürünlerinin en son örneklerinden en yeni dijital görüntüleme ürünlerine kadar her yeniliği görebiliyor.

 

52 ekrandan oluşan dev 3D duvarı

Ziyaretçiler Panasonic standındaki 3D Alanını ziyaret ederek aralarında PT-AT5000E 3D projeksiyon cihazıyla donatılmış 3D Full HD ev sinema sistemleri, çok sayıda ödül kazanmış 3D VIERA televizyonlar ve 3D Blu-ray disc kaydedici/oynatıcılı tam kapasite 3D ev sinema sistemlerinin de bulunduğu en son 3D ürün ve teknolojilerini yerinde deneyebiliyor. 3D Alanının merkezinde ise Panasonic`in 52 adet 3D plazma ekrandan oluşturduğu dev bir görüntüleme duvarı yer alıyor. Bu duvarın en çarpıcı parçalarından biri de alanında dünyanın en büyüğü olma özelliğine sahip 152 inç boyutundaki plazma ekran. 3D çekim alanında ise katılımcılar Panasonic`in yeni video kamerası Z10000`i bizzat deneyebiliyor. Ziyaretçiler, dünyanın ilk entegre ikiz lensli 2D/3D video kamerası olan bu ürünün yanı sıra yeni sunulan Lumix G X Power Zum Lensler H-PS14042 ve H-PS45175 ile çekimler yapabiliyor.

 

Birbirine bağlı elektronik cihazlarda gelinen son nokta

Panasonic`in AV Networking Alanında ziyaretçileri, televizyonun etrafında birbirleriyle bağlantılı çeşitli AV ürünleri aracılığıyla sunulan yepyeni bir eğlence deneyimi bekliyor. Sergilenen teknolojiler arasında Panasonic`in televizyonun yeni çağına yönelik olarak tasarladığı bulut tabanlı internet servisi VIERA Connect ve DLNA (Digital Living Network Alliance) için geliştirilen çeşitli uygulamalar yer alıyor. Bunların yanında Panasonic`in yeni duyurulan Wi-Fi uyumlu dijital fotoğraf makinesi Lumix FX90 ile görüntüleme cihazlarına içerik sağlamanın yanı sıra onların birbirlerine bağlayan Blu-ray oynatıcılar ve kaydediciler gibi Home AV teknolojileri de gün yüzüne çıkıyor.

 

Tavana kadar Yükselen ekranlarıyla VIERA Connect için geliştirilen farklı uygulamalar kullanıcılar tarafından bizzat denenebiliyor. Bu uygulamaların arasında interaktif yarış oyunu Asphalt 5, fitness uygulamaları ve kullanıcılara VIERA TV`lerinde canlı yayın izlerken aynı anda online olarak başkalarıyla sohbet edebilmelerini sağlayan sosyal medya uygulamaları yer alıyor. Orada bulunan ya da fuarı online olarak takip eden katılımcılar canlı müzik performansları sayesinde bu yenilikçi uygulama ve teknolojileri adeta bir festival ortamında keşfediyor.

 

Afet bölgeleri için geliştirilen mobil enerji ünitesi!

Kuruluşunun 100. yılına denk gelen 2018`de elektronik sektörünün 1 numaralı çevreci inovasyon şirketi olmayı hedefleyen Panasonic, bu yaklaşımını IFA 2011`de de sergiliyor. Yeşil Teknoloji ve Enerji Çözümleri Alanı Panasonic`in düşük karbonlu bir toplum için yaptığı çalışmaların sergilenmesine sahne oluyor. Ziyaretçiler burada Panasonic`in enerji üretimi (güneş panelleri, yakıt hücreleri), enerji depolama (lityum-iyon depolama pil sistemleri) ve enerji tasarrufu çözümlerinin (ısı pompası, LED aydınlatma) yanı sıra ev enerji yönetimi sistemlerini de keşfetme imkânını buluyor. Ayrıca Fujisawa Sürdürülebilir Akıllı Şehir (SST) örneği de dahil olmak üzere akıllı şehir projeleri ve evdeki enerji çözümlerinin tüm bir şehre nasıl uygulanabileceği ayrıntılarıyla gösteriliyor.

 

IFA`da Panasonic`in, güneş enerjisi üretim sistemini, depolama bataryalarını, kontrol ekipmanlarını ve gelişmiş iletişim ekipmanlarını taşıyan 6 metrelik "Panasonic`in Yaşam İnovasyon Konteyneri" de sergileniyor. Acil durumlarda ya da elektrik altyapısının bulunmadığı bölgelerde kullanılabilecek şekilde tasarlanan bu mobil ünite enerji üretimi, depolama ve tasarruf çözümlerini bünyesinde barındırıyor. Bu bölümde ayrıca Yaşam İnovasyon Konteynerlerinin Endonezya ve Mart 2011 Doğu Japonya Büyük Depreminden etkilenen bölgelere nasıl sevk edildiği de anlatılacak.

 

Panasonic IFA standının Olimpiyat Oyunları`na bilet ödüllü canlı yayını!

Panasonic dünyanın her yanından insanın Panasonic IFA deneyimini ve yeniliklerle dolu bir dünyayı keşfetmeleri için ilk kez olan bir uygulamayla fuarın canlı ve interaktif yayınını yapıyor. Panasonic Live@IFA yayını MTV Almanya bünyesindeki programlarıyla da bilinen spiker Patrice Bouédibéla tarafından sunuluyor. Bouédibéla izleyicileri Panasonic standında gezdiriyor ve merak ettikleri soruları Panasonic`in TV, dijital görüntüleme ve Home AV ürün gamının uzmanlarından oluşan ekibe sormalarını sağlıyor.

 

Sorusu yanıtlanan her izleyiciye arkadaşlarıyla paylaşabileceği bir video gönderiliyor. Ayrıca tüm katılımcılar Panasonic ürünleri ve 2012`de Londra`da gerçekleştirilecek Olimpiyat Oyunlarına bilet kazanma şansını yakalıyor.

 

Panasonic Live@IFA online yayınına katılmak için www.panasonic.com.tr, www.facebook.com/PanasonicVieraTV ve www.facebook.com/PanasonicTurkiye adreslerini takip edebilirsiniz.

www.haberler.com

06.09.2011

BU BÖLÜMDEKİ DİĞER BAZI BAŞLIKLAR